Dansk Ungdoms Fællesråd på TYPO3 CMS - TypoConsult
Dansk Ungdoms Fællesråd

Vores referencer

DUF har længe været integreret i TYPO3 CMS og har hen over foråret via et samarbejde med TypoConsult re-implementeret og opdateret DUFs website.

Undervejs i projektet har TypoConsult reageret hurtigt på vores henvendelser, været imødekommende over for at håndtere småjusteringer med kort varsel og overholdt projektaftalens generelle deadlines. Især sidstnævnte har været en ganske positiv oplevelse. Vi kan derfor varmt anbefale TypoConsult som samarbejdspartner.

Alexander Tolstrup
Kommunikationschef
Dansk Ungdoms Fællesråd

Dansk Ungdoms Fællesråd

Med over 600.000 medlemmer repræsenterer Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) 70 samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer. Lige siden stiftelsen i 1940 har DUFs arbejde været at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet med spændende aktiviteter. DUF har længe været integreret i TYPO3 CMS og har hen over foråret via et samarbejde med TypoConsult re-implementeret og opdateret DUFs website.

"DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd har i efteråret 2012 og et halvt år frem brugt TypoConsult til at optimere og gentænke DUFs website. Processen er forløbet godt, og vi er meget tilfredse med den optimering, TypoConsult har rådgivet os omkring og effektueret. Undervejs i projektet har TypoConsult reageret hurtigt på vores henvendelser, været imødekommende over for at håndtere småjusteringer med kort varsel og overholdt projektaftalens generelle deadlines. Især sidstnævnte har været en ganske positiv oplevelse. Vi kan derfor varmt anbefale TypoConsult som samarbejdspartner." - udtaler Alexander Tolstrup, Kommunikationschef i Dansk Ungdoms Fællesråd

Besøg Dansk Ungdoms Fællesråds hjemmeside.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Specialister
i Open Source CMS