DuPont Danisco på TYPO3 CMS - TypoConsult
DuPont Danisco

Vores referencer

DuPont Danisco søger ved hjælp af naturens råvarer, de nyeste videnskabelige metoder samt medarbejdernes viden at udvikle og levere biobaserede løsninger til en global voksende befolkning.

Danisco har med TYPO3 platformen fået en mere enkel, fleksibel og omkostningseffektiv CMS-løsning, så vi er bedre gearet til vores globale online kommunikation og branding. Det fik vi allerede afprøvet ved udvikling af en række subsites.

Carsten Suhr
Online Communications Specialist
Danisco Communications

DuPont Danisco

DuPont Danisco søger ved hjælp af naturens råvarer, de nyeste videnskabelige metoder samt medarbejdernes viden at udvikle og levere biobaserede løsninger til en global voksende befolkning.

Danisco anvender mere end 3.000 råvarer, hvoraf de fleste af dem kommer fra landbruget. Danisco's råvarer anvendes globalt i en bred vifte af industrier fra bageri, mejeri og drikkevarer til dyrefoder og vaskemiddel.

"Danisco har med TYPO3 platformen fået en mere enkel, fleksibel og omkostningseffektiv CMS-løsning, så vi er bedre gearet til vores globale online kommunikation og branding. Det fik vi allerede afprøvet ved udvikling af en række subsites", udtaler Carsten Suhr, Online Communications Specialist i Danisco Communications.

I samarbejde med kunder over hele verden, testes og udvikles produkter, således, at de kan blive skræddersyet til den enkeltes producents behov. Danisco opererer fra 80 lokaliteter i mere end 40 lande, som medvirker til at skabe tætte kunderelationer på de lokale markeder. 

Danisco har lanceret deres corporate website www.danisco.com på TYPO3 platformen. I 2010 har Danisco lanceret flere subsites på TYPO3, og de valgte i starten af 2011 at ville flytte alle deres websites over på TYPO3. 

TypoConsult har stået for både den tekniske implementering, og for at flytte indholdet. Migreringsprojektet har indholdsmæssigt været en 1 til 1 migrering, men flere af funktionerne har fået forbedret brugervenligheden for redaktørerne, som en del af projektet. Filer, nyheder og fondsbørsmeddelelser mv. bliver nu publiceret til sitet via en kategoriseringsstruktur.

"Udover et godt CMS-værktøj har vi fået en meget kompetent og professionel samarbejdspartner i TypoConsult. TypoConsults konsulentteam har sørget for at vores website i dag performer bedre, er bedre søgeoptimeret og rummer en række features som er lettere at vedligeholde og videreudvikle", fortsætter Carsten.

"Med skiftet til TYPO3 og TypoConsult er vi også godt rustet til at håndtere, at vores brugere i stigende grad tilgår os via forskellige mobile applikationer og ønsker at have en dialog med os via sociale medier", slutter Carsten Suhr.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Specialister
i Open Source CMS