Genencor - Industrial Biotechnology på TYPO3 CMS - TypoConsult
Genencor - Industrial Biotechnology

Vores referencer

Indhold, funktionalitet, design og fokus på optimal brugeroplevelse spiller perfekt med TYPO3 CMS. Med TYPO3´s evne til at forenkle avanceret CMS-teknologi, bliver arbejdet med redigering og vedligeholdelse af sites nemt og overskueligt.

Fordi TYPO3 CMS er så simpelt, kan jeg gøre langt mere – på mindre tid og for færre ressourcer. Det betyder naturligvis, at min chef altid smiler, når han får den overkommelige regning for, hvor lidt TYPO3 CMS egentlig koster os

Mary Meehan
Global Digital Marketing Leader
DuPont Industrial Biosciences
Genencor - Industrial Biotechnology

Tænk, at noget så avanceret kan være så simpelt....

Mary Meehan er Global Digital Marketing Leader for DuPont Industrial Biosciences, hvor hun bl.a. har ansvaret for 6 subsites, der alle lanceres via TYPO3 CMS.

”Til dagligt fungerer jeg som ledende webredaktør. I starten var jeg lidt nervøs, da vi skulle skifte til et nyt CMS system. Jeg kommer med en grafisk baggrund, ikke en teknisk, men jeg blev kun positivt overrasket over, hvor nemt og intuitivt TYPO3 CMS er bygget op.

Uden noget teknisk support kan jeg drive og vedligeholde hele 6 subsites. Således styrer jeg enhændigt vores globale online kommunikation og branding med få, simple værktøjer – det er ganske enkelt unikt.

Indhold, funktionalitet, design og fokus på optimal brugeroplevelse spiller perfekt med TYPO3 CMS. Med TYPO3´s evne til at forenkle avanceret CMS-teknologi, bliver mit arbejde med redigering og vedligeholdelse af vores subsites nemt og overskueligt.

DuPont Industrial Biosciences er med 2.500 ansatte på verdensplan en stor organisation. Det betyder, at udviklingen ofte går hurtigt, og vi må justere vores forretningsstrategi derefter. Alligevel kan jeg med TYPO3 CMS på under 10 minutter selv oprette nye side templates fra bunden af. Templates der både i indhold og form, matcher selv de nyeste krav, som markedet dag fra dag kræver af os.

TYPO3 CMS er også tænkt et pænt stykke ind i fremtiden. Det har taget fuld højde for moderne internet adfærd: Nye browsers, video, interaktive dialog elementer og tilgang via tablets og smartphones er fuld ud integreret i systemet.

Fleksibilitet og TYPO3 CMS går flot hånd i hånd: Selv hvis vi laver større ændringer på fx vores Sorona website i form af nyt indhold, så kan min kinesiske kollega lynhurtigt justere til det samme indhold. Migrationen foregår let og smertefrit og understøtter oversættelsen optimalt. Den tager endvidere fuld højde for eventuelle behov for anderledes grafik og branding, som der traditionelt gøres brug af til det kinesiske marked. Det gør mit – og andres – arbejde meget taknemmeligt”, slutter Mary.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Specialister
i Open Source CMS