Nationalmuseet på TYPO3 CMS - TypoConsult
Nationalmuseet

Vores referencer

Case om hvordan Nationalmuseet med TYPO3 kan let styre, hvor meget indhold lokalredaktørerne skal have adgang til. Med TYPO3 CMS er nemt at redigere, kontrollere og sætte begrænsninger, og jo færre muligheder lokalredaktørerne har, desto nemmere kan de finde ind til kernen.

Da jeg har læst litteraturvidenskab, har jeg fokus på storytelling og formidling. Det betyder, at jeg med TYPO3 CMS altid har sikkerhed for fuldt overblik over samtlige historier, som vi publicerer – både på tekst- og på billedsiden

Ida Gustav
Webansvarlig hos Nationalmuseet
Nationalmuseet

Hvis  TYPO3 CMS var en bog, ville det være en bundsolid bestseller…

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ida Gustav, webansvarlig hos Nationalmusset, finder TYPO3 CMS system både nemt at forstå og brugervenligt.

Ida fortæller: ”Oprindeligt arbejdede vi med Synkron CMS, men da vi skulle administrere flere subsites på samme tid, faldt valget på TYPO3 CMS. Dette valg viste sig så godt, at vi ikke tøvede længe med at skifte hele Nationalmuseets digitale platform over til TYPO3.

Mit ansvarsområde er løbende at udvikle vores websites. Alt fra branding til søgemaskineoptimering. Men også at vejlede de mange lokalredaktører, der tilsammen bidrager med at gøre vores website, natmus.dk, levende, relevant og interessant for de mange forskellige målgrupper, som vi har skarpt fokus på.

Med TYPO3 kan jeg let styre, hvor meget indhold som de øvrige lokalredaktører skal have adgang til. Det er nemt at redigere, kontrollere og sætte begrænsninger, hvilket er optimalt i vores branche. Jo færre muligheder lokalredaktørerne har, desto nemmere kan de finde ind til kernen. Så TYPO3 hjælper os på den konto med at få indhold til at køre stramt og struktureret.

Via sidste ny teknologi har TYPO3 netop værktøjerne til at Nationalmuseet kan videreformidle på en spændende og interessant facon. Således kan vi vække nye fund til live også på nettet. Vi vil gerne fremstå som et godt eksempel på, at det er muligt at formidle historie og kulturarv til alle – også uden at det behøver koste en bondegård.

Fordi TYPO3 er hurtigt, agilt og solidt, kan CMS´et løse de fleste udfordringer for os. TYPO3 er så fleksibelt og skalérbart udtænkt, at systemet kan rumme så stor en organisation som vores, der omfatter hele 12 udstillingssteder, en stor forskningsorganisation samt mange aktive arkæologer der løbende finder spændende danefæ, der skal videreformidles”, slutter Ida Gustav.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Specialister
i Open Source CMS