Fuld liste over vores TYPO3 CMS referencer med links til sites'ne - TypoConsult
Fuld liste

Vores referencer

TypoConsult har gennem tiden leveret TYPO3 CMS løsninger til mange forskellige kunder inden for stort set alle forretningsområder. Vi har udarbejdet en fuld liste over vores referencer.

Referencer listet

TypoConsult har gennem årene udviklet spændende løsninger med alle typer af kunder fra handel- og produktionsvirksomheder til offentlige institutioner og foreninger. Gennem tæt dialog med vores samarbejdspartnere, har vi implementeret hjemmesideløsninger fra e-handel, portaler og corporate websites til design, intranet og SEO management.

Vores  TYPO3 CMS referencer

DAKOFA

Dansk Kompetencer for Affald (DAKOFA) står for at ruste hele den danske affalds- og ressourcesektor til at navigere i et dynamisk samfund. DAKOFA udvikler, koordinerer og afholder seminarer, konferencer og netværksmøder, hvor læring og innovation er i fokus.

Besøg DAKOFA's kampagnesite

NOLIAC

Noliac blev grundlagt i 1997 af Bjørn Andersen. Virksomheden tilbyder høj kvalitet indenfor piezoelektrisk teknologi, hvor alle produkter bliver udviklet, designet og fremstillet af Noliac selv - lige fra pulver til mono og- fler-lags komponenter og helt til færdige plug-and-play programmer. Sidens Noliacs etablering har virksomheden udviklet sig fra, at være en enkeltmandsvirksomhed til verdensomspændende markedsleder med ca. 100 ansatte.

Besøg Noliac

Forlaget Columbus

Forlaget Columbus udgiver faglige bøger til gymnasier og diverse ungdomsuddannelser i hele landet. Forlaget blev stiftet i 1975 og udgiver hovedsageligt samfundsfaglige bøger. Forlaget Columbus målsætning er at lave de fagligt bedste bøger til de laveste priser.

Besøg Forlaget Columbus 

Fróðskaparsetur Føroya

Færøernes Universitet er en uddannelses- og forskningsinstitution. Universitets er et af de mindste universiteter i den vestlige verden, og består af uddannelser som har særlig relevans for det færøske samfund. 

Besøg setur.fo

Informi GIS

Informi GIS hjælper organisationer med at overskue deres data og deres forretning, skabe og dele deres viden. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1993, har Informi GIS adskillige samarbejdspartenere i Danmark og internationalt.   

Besøg Informi GIS

ICO Concerts

ICO Concerts er et af Nordens største koncertarrangører og afvikler hvert år et stort antal koncerter i Danmark, Skandinavien og i resten af Europa. ICO beskæftiger sig med alle musikgenre, lige fra alternativ rock til opera og til de allerstørste popsangere. ICO har arrangeret for en lang række kendte kunstnere, heriblandt Beyonce, Prince, Bruno Mars, Lana Del Rey, Rammstein og mange flere.  

Besøg ICO Concerts 

Danmarks 3R-Center

Danmarks 3R-Center blev stiftet i 2013, og har til formål at sikre, at færrest mulige forsøgsdyr bliver benyttet i forsøg og at de forsøgsdyr som bliver benyttet har de bedst mulige forhold. 

Besøg Danmarks 3R-Center 

Reformationsjubilæet 1517-2017

I år 2017 er det 500 års jubilæum for reformationen. Reformationen har haft stor betydning for det danske samfund. Formålet med at fejre Reformationsjubilæet er via spændende og informative aktiviteter, at fremme danskernes forståelse og viden om den vigtige begivenhed. 

Besøg Reformationsjubilæet 2017

FTF-A

FTF-A er en tværfaglig A-kasse med ca. 140.000 medlemmer. FTF-A samarbejder med 60 faglige organisationer, de har således stort kendskab til deres medlemmers fag og brancher.  

Besøg FTF-A

Dansk Skuespillerforbund

Dansk Skuespillerforbund (DSF) er en organisation for professionelle skuespillere, operasangere, dansere og koreografer i Danmark, som blev stiftet i 1904. Visionen er at være det faglige og kunstneriske fælleskab for professionelle kunstnere.

Besøg Dansk Skuespillerforbund

Kræftens Bekæmpelse - E-kvit & Snak om Tobak

Kræftens Bekæmpelse står bag det digitale stopprogram e-kvit. E-kvit giver rygere mulighed for at få hjælp til at stoppe med at ryge og nedtrappe forbruget af nikotinpræparater.

Besøg e-kvit

Kræftens Bekæmpelse er en del af et større skolebaseret rygeforebyggende program kaldet Snak om Tobak. Forældre som gerne vil støtte deres barn i ikke at ryge kan få redskaber til at tale med deres barn om rygning.

Besøg Snak om Tobak

DuPont Danisco

DuPont Danisco søger ved hjælp af naturens råvarer, de nyeste videnskabelige metoder samt medarbejdernes viden at udvikle og levere biobaserede løsninger til en global voksende befolkning.

Besøg Danisco

Boehringer Ingelheim - TouchToConnect

TypoConsult har færdiggjort og overleveret portalen TouchToConnect til pharma virksomheden Boehringer Ingelheim. Portalen indeholder medicinsk information og er forbeholdt sundhedspersonale.

Besøg Boehringer Ingelheim - TouchToConnect

University College Sjælland

University College Sjælland (UCSJ) er en professionshøjskole, der blev etableret i 2007. I dag besidder UCSJ 700 medarbejdere, 7000 fuldtidsstuderende og 2300 i efteruddannelse.

Besøg University College Sjælland

Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks statslige kulturhistoriske museum og omfatter såvel danske som udenlandske kulturers historier.

Besøg Nationalmuseet

Nordic Sugar

Med en produktion på over 1 million tons sukker om året, er Nordic Sugar den førende sukkerleverandør på det nordeuropæiske marked. Nordic Sugar har over 100 års erfaring med fremstillingen af sukker og foderprodukter.

Besøg Nordic Sugar

Baldersbo

Siden boligselskabet Baldersbo blev stiftet i 1946 har ambitionen været at opføre boliger til den almindelige befolkning. I dag er Baldersbo Ballerup kommunes største boligselskab med mere end 3.700 lejemål fordelt på byerne Ballerup, Måløv og Skovlunde.

Besøg Baldersbo.

Dansk Ungdoms Fællesråd

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) er en service- og interesseorganisation, som siden sin oprettelse i 1940, har arbejdet for unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.

Besøg DUF

Dansk Internet Forum

Dansk Internet Forum (DIFO) blev oprettet i 1999, som en forening, der har til opgave at administrerer den danske del af internettet (.dk) og opstille de overordnede rammer og vilkår. DIFO består af medlemmer, der repræsenterer en bred vifte af danske brugere af internettet og ejer desuden datterselskabet DK Hostmaster A/S, der beskæftiger sig med driften af domænenavnene med .dk.

Besøg Dansk Internet Forum

Mycometer

Med kunder over hele verden, er Mycometer ledende eksperter indenfor måling og analyse af mikrobiel kontaminering. Mycometer udvikler mikrobiologiske metoder, der kan anvendes til analyse af prøver fra overflader, materialer, væsker og luft.

Besøg Mycometer

DuPont Genencor Science

For Daniscos division, DuPont Genencor Science, har TypoConsult implementeret deres corporate website www.genencor.com. Websitet har blandt andet fået udviklet mange funktioner til modulforsider, nyheds- og eventmodul samt integration til flere af Daniscos systemer.

Besøg DuPont Genencor Science

Cross Cultures

Cross Cultures Project Association (Cross Cultures) er i dag blandt verdens førende humanitære organisationer. Siden grundlæggelsen i 1999, har Cross Cultures arbejdet for at fremme forsoning, ligestilling og social samhørighed i konfliktramte lande.

Besøg Cross Cultures

Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet ønsker at blive EU's mest eftertragtede leverandør af kompetenceudvikling inden for forsikring og pension. Forsikringsakademiet udvikler uddannelser, der tilsikrer et højt og brancheanerkendt niveau for faglig, personlig og social kompetence blandt medarbejdere, der beskæftiger sig med forsikring og pension. 

Besøg Forsikringsakademiet

Gartnernes Forsikring

Gartnernes Forsikring hører til blandt de ældste forsikringsselskaber i Danmark. Selskabet er grundlagt af de danske gartnere i 1908 som et kundeejet selskab. I dag tilbyder selskabet alle former for forsikringer, der dækker hele familiens forsikringsbehov. Gartnernes Forsikring tegner også liv og pension i samarbejde med AP Pension. 

Besøg Gartnernes Forsikring

Herogear

Herogear er en webshop, som forhandler produkter til professionelle sikkerhedsvagter, soldater og politi samt brand- og redningsfolk i Danmark og Norden.

Besøg Herogear.

Hjortespring Golfklub

Hjortespring Golfklub er beliggende i Ballerup og tilbyder to golfbaner, henholdsvis Hjortespringbanen og Marbækbanen. Derudover er der mulighed for at benytte restauranten og professionelle trænere, som er tilknyttet klubben.

Besøg Hjortespring Golfklub

Beacon Conference

I forbindelse med en kommende konference om affaldsforebyggelse og genanvendelse, har DAKOFA udviklet et kampagnesite kaldet Beacon Conference.

Besøg Beacon.

KFUM Spejderne - ScoutZone

For KFUM-Spejderne har TypoConsult udviklet ScoutZone, som er et nyhedssite for unge mellem 12 og 17 år. På ScoutZone udgives løbende artikler, reportager, interviews, grejtest og anmeldelser om alt, der vedrører udendørs aktiviteter for spejdere.

Besøg KFUM Spejderne - ScoutZone

Monacor Danmark A/S

Monacor Danmark A/S er en af de førende leverandører af udstyr til overvågning, lyd og lys. Monacor Danmark er en del af koncernen, Monacor International, der er repræsenteret i hele Europa.

Besøg Monacor Danmark

Samarbejdssekretariatet

Med over 100 afholdte kurser årligt, er Samarbejdssekretariatet en central udbyder af information og vejledning for medlemmer af samarbejdsudvalget på de statslige arbejdspladser.

Besøg Samarbejdssekretariatet

Colourful Nuuk

'Sermersooq' er grønlandsk og betyder "Stedet hvor der er meget is", men det er også navnet på en ny turist portal. Portalen præsenterer det meste af Grønland, og den er bygget op omkring 4 byer, hvortil der er knyttet billedgallerier og en event kalender. Gallerierne udgør en stor del af forsiden, hvor der kan browses igennem de forskellige gallerier, som er knyttet til byerne deres længe og breddegrader.

Besøg Colourful Nuuk

Skuespillerhåndbogen

Skuespillerhåndbogen er et væsentligt redskab for instruktører og producenter, der søger professionelle medvirkende indenfor film, teater og tv. Hele 95 % af de kunstnere, der opererer i Danmark, er repræsenteret i denne elektroniske håndbog.

Besøg Skuespillerhåndbogen

ZooCentral

ZooCental udgør en zoo-database for elever og udlærte i dyrepasserbranchen. Her er der mulighed for at hente oplysninger og information indenfor det felt, som de er ved at uddanne sig under. Det er et koncept, som bliver drevet af udlærte og elevers entusiasme, med opbakning fra de forskellige brancheområder, herunder arbejdspladserne og skolerne.

Besøg ZooCentral

Øregård Gymnasium

Øregård Gymnasium blev grundlagt i 1903 af V. Plockross. I 1919 overtog Gentofte Kommune skolen og flyttede skolen ind i en ny hovedbygning. Bygningen er i dag fredet. Øregård Gymnasiums mål er at give deres elever den bedste start på fremtiden med den mest kvalificerede undervisning, de bedste venner og de bedste rammer. Typoconsult har tilføjet sitet responsivt webdesign, som tilpasser alle typer af enheder fra tablets over desktops til smartphones.  

Besøg Øregård Gymnasium

CPH Sikring Aps

CPH Sikring Aps rådgiver og installerer komplette løsninger inden for sikkerhed og overvågning, til private og erhverv. Virksomheden tilbyder rådgivning og projektering inden for alle typer af mekanisk sikring og elektronisk overvågning.  

Besøg CPH Sikring Aps 

Frk. Fie

Frk. Fie er en stor og hyggelig kjolebutik i centrum af Randers. Frk. Fie forhandler et stort udvalg af kjoler, b.la. gallakjoler, kjoler til bryllupper og kjoler til den store og den lille fest. 

Besøg Frk. Fie 

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Specialister
i Open Source CMS