Specialister i TYPO3 CMS og leverandør indenfor alle faser - TypoConsult
Styrker

Vores styrker og jeres viden

Hos TypoConsult er vi eksperter i TYPO3 CMS og webløsninger, og vores kunder er eksperter i deres brancher. Vi har høje ambitioner for vores kunder.

Mange erfaringer og referencer

Hvis I søger en professionel samarbejdspartner, der kan varetage alle aspekter i forbindelse med Jeres webprojekter, bør I overveje et samarbejde med TypoConsult.

Vi er stolte af vores referencer, og vi har gennem årene lavet løsninger til stort set alle brancher.

Se vores referencer eller læs vores cases om udvalgte projekter.

TypoConsult - specialister i webløsninger og  TYPO3 CMS

I TypoConsult er vi specialister i webløsninger og vi implementerer dem i TYPO3 CMS. Vi kan levere alle typer af ydelser fra konceptudvikling, design og teknisk implementering, men for at kunne imødekomme Jeres specifikke krav og behov, skal vi diskutere Jeres kunders og interessenters brug af websitet.

Vores fornemste opgave er at forstå vores kunder

En webløsning skal kunne håndtere vores kunders daglige og unikke behov. For at kunne levere den bedste løsning så skal vi forstå vores kunder.

Vores kunder er eksperter i deres brancher og vi er eksperter i CMS og webløsninger. Ved at forstå vores kunders behov, kan vi sammen finde de rigtige løsninger.

Kvalitet og ambitioner

Vi har altid høje ambitioner på vores kunders og på vores egne vegne, og forventningsafstemning er derfor et essentielt element i processen. Der vil dog aldrig være diskussion om vores kvalitetsniveau og overholdelse af standarder.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Styrker
samarbejde holder os flyvende