TypoConsult støtter gode formål - TypoConsult
Vi støtter

Vores styrker og jeres viden

I TypoConsult er vi glade for at støtte gode projekter og initiativer, der blandt andet kan være sygdomsbekæmpende eller drive udviklingen af TYPO3 CMS.

Vi giver en hjælpende hånd

I TypoConsult er vi glade for at støtte gode projekter og initiativer, der blandt andet kan være sygdomsbekæmpende eller drive udviklingen af TYPO3 CMS.

TypoConsult støtter gode formål

TypoConsult samarbejder med Kræftens Bekæmpelse

1 ud af 7 danskere rammes af kræft mens de er på arbejdsmarkedet. Gennem et erhvervspartnerskab med Kræftens Bekæmpelse deltager TypoConsult på 3. år i kampen mod kræft.

I samarbejdet bidrager TypoConsult årligt med et fast beløb til forskning og behandling af kræft og gør en forskel for de mennesker, som bliver ramt af kræft.

TypoConsult støtter projektet "Familier med kræftramte børn"

TypoConsult støtter 'Familier med kræftramte børn' økonomisk til familiernes årlige tilløbsstykke - en tur på Bakken.

Fra nær og fjern satte ca. 1000 personer den 25. august kursen mod en af Danmarks største forlystelsesattraktioner, hvor organisationen bød velkommen med gratis turbånd til alle inviterede. Dette betød, at der var fri benyttelse af alle Bakkens forlystelser.

Familier med kræftramte børn er Danmarks største børnekræftorganisation. De arbejder på at skabe bedre vilkår for de børn, der hvert år får konstateret en kræftsygdom. De fejrede i 2013 deres 30 års jubilæum.

TypoConsults engagement i TYPO3 Association

TypoConsult er mangeårigt medlem af TYPO3 Association, som driver udviklingen af TYPO3 CMS. TYPO3 Association er en non-profit organisation, som ikke er finansieret af licenser, men af medlemskaber og sponsorater.

TypoConsult støtter og deltager aktivt i det internationale udviklingssamarbejde omkring TYPO3 Association. Administrerende direktør, Kristian Storm-Jørgensen, fungerer blandt andet som pressekontakt for TYPO3 Association i Danmark og er med til at arrangere events i den danske TYPO3 usergroup (T3UG).

TypoConsult sponsorerer lanceringen af TYPO3 CMS 6.2 LTS

I årevis har TYPO3 CMS LTS (long-term support) versionen 4.5 været en stabil samarbejdspartner for mange TYPO3 CMS brugere. TYPO3 CMS 6.2 bliver den næste LTS version som forventes lanceret i marts 2014.

For at støtte færdiggørelsen af projektet, sponsorerer TypoConsult en udvikler i fire dage til migreringen af TYPO3 CMS 4.5 LTS til TYPO3 CMS 6.2 LTS. Den kommende TYPO3 CMS LTS version bliver vedligeholdt af TYPO3 Association i minimum tre år fra lanceringsdatoen.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Styrker
samarbejde holder os flyvende