TypoConsult tilbyder Content Delivery Network løsning - TypoConsult
Content Delivery Network

Vi tilbyder følgende ydelser

TypoConsult tilbyder Content Delivery Network løsning gennem Amazon CloudFront. Vi tilbyder vores kunder denne service, hvor vi opretter CDN miljøet og efterfølgende løbende vedligeholder og optimerer brugen af ​​dette.

Hvilke websites vil få stort udbytte af CDN?

 - Websites med besøgende fra hele verden.
 - Højtrafikerede websites.
 - Websites med spidsbelastninger.

Med CDN opnås flere fordele

 - Hastigheden forbedres.
 - Der opnås en bedre stabilitet i systemet.
 - Skalérbarheden bliver ubegrænset.
 - Omkostningerne på trafik minimeres.
 - Der opnås bedre ranking hos Google.

Content Delivery Network (CDN)

Hvorvidt en besøgende på din hjemmeside befinder sig i København, Kina eller Kentucky - vil den bedste brugeroplevelse af din hjemmeside opnås når ressourcerne for hjemmesiden leveres fra en server geografisk tæt på brugeren.

Alle hjemmesidens elementer (billeder, videoer, dokumenter, CSS, JavaScript osv.) er distribueret og cached i mere end 30 datacentre rundt om i verden. Indholdet leveres til den enkelte besøgende fra det datacenter, der geografisk er tættest på brugeren.

Hvert af de 30 data centre er designet til at håndtere høj belastning og ekstreme spidsbelastninger. Du kan sige, at der er en enorm international cache, hvilket betyder at datacenteret kun behøver at aflevere det dynamiske indhold.

Vi tilbyder vores kunder denne service, hvor vi opretter CDN miljøet og efterfølgende løbende vedligeholder og optimerer brugen af ​​dette.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe netop din løsning med at komme på CDN.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Med TYPO3
gør vi CMS let