E-handel eller e-business løsninger på TYPO3 CMS platformen - TypoConsult
E-handel

Vi tilbyder følgende ydelser

E-handel eller e-business løsninger på TYPO3 CMS platformen

CMS er brugervenlighed og fleksibilitet

Hos TypoConsult er vi specialister i at implementere komplekse webløsninger. Vi implementerer det på TYPO3 CMS, da vi mener, at det er det stærkeste CMS på markedet.

 TYPO3 CMS e-handel

Mange virksomheder ønsker at knytte en form for e-handel til deres hjemmeside, og fordelene er til at få øje på:

  • Besparelser i administrationen ved fakturering mv.
  • Dubiøse debitorer og rykkerprocedurer undgås
  • Bedre cash flow
  • Effektive betalingsprocedurer for kunden

Mange virksomheder og organisationer tilbyder en form for betalbare ekstraydelser til deres kunder og interessenter såsom bøger, kurser og reservedele. Er der tale om en ren business-to-business transaktion, vil kunden oftest vælge at få tilsendt en faktura, men for privatkunder - specielt engangskunder - er e-handel en oplagt mulighed.

Det er nemt og effektivt at supplere den nuværende online bestillingsformular med en Dankort betaling - specielt da TYPO3 har et velfungerende betalingsmodul, der kan kobles på.

E-handel kræver, at virksomheden har en PBS indløsningsaftale og en godkendt betalingsgateway.

TypoConsult samarbejder med DIBS på dette område, så de tekniske aspekter klarer vi. TypoConsult er også specialist i opbygning af større netbutikker, oftest med integration til de bagvedliggende økonomi- og lagersystemer.

Kom godt i gang med e-handel

TYPO3 CMS indeholder en færdig e-handelsløsning - både til salg mellem virksomheder og til salg til private med betalingsformidling med Dankort og internationale kreditkort.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Med TYPO3
gør vi CMS let