TYPO3 CMS hosting gennem TypoConsult giver et kontaktpunkt - TypoConsult
Hosting

Vi tilbyder følgende ydelser

TYPO3 CMS hosting gennem TypoConsult giver et kontaktpunkt

Hosting af TYPO3 CMS løsninger

TypoConsult tilbyder hosting af webløsninger på et shared hosting miljø eller på dedikerede servere. Vi kan skræddersy og skallere hosting setup'et til dine behov, og vi kan også servicere eksternt hostede løsninger.

TypoConsult som hosting partner

TypoConsult tilbyder drift og hosting af enhver TYPO3 CMS baseret hjemmeside, uanset om det er en simpel hjemmeside med få besøgende, en corporate hjemmeside der skal kunne tilgås med høj hastighed fra hele verden i flere sprog eller om det er en portal med høj trafik og kortvarige spidsbelastninger.
Med mere end 10 års erfaring med hosting og drift af TYPO3 CMS hjemmesider – så har vi prøvet det hele før.

Sikkerhed

Servere er rent fysisk placeret i et aflåst skab inde i en bygning, der er bygget inde i en anden bygning. Den indvendige bygning har eget tag for at sikre udstyr mod skade, såfremt den ydre bygning kompromitteres - og den indvendige bygning er hævet over gulvet, for at modvirke vandskade ved oversvømmelse. Området er indhegnet, videoovervåget, beskyttet med alarm og afpatruljeres jævnligt af vagter. Desuden kræver det PIN-kode, chipkort og nøgle at få autoriseret adgang til udstyret.

Sitet er sikret med redundant argonite-brandhæmning/-brandslukning, som forhindrer omfangsrige skader ved opstået brand.

Udstyr

I vores driftscenter benytter vi HP Bladeservere og kører virtualisering med VM Ware. Det er ikke den billigste teknologi - men er gennemprøvet, stabilt og skalérbart.
Det betyder at vi nemt kan tildele ekstra kræfter til vores kunders løsninger når situationen kræver det. Vi kan også nemt udskifte komponenter og køre videre, selv hvis centrale dele af vores hardware svigter. Hvis f.eks. en af vore fysiske maskiner bryder ned, kan vi i løbet af kort tid fortsætte driften fra vores øvrige miljø.
På de enkelte maskiner kører vi Linux. Vi har mere end 10 års erfaring med at få TYPO3 CMS til at performe på denne platform. At køre Linux medfører, at vi kan tilbyde den absolut bedste hastighed, stabilitet og sikkerhed til vores kunder.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Med TYPO3
gør vi CMS let