Optimering af webløsningerne til søgemaskiner er en selvfølge i TYPO3 - TypoConsult
SEO management

Vi tilbyder følgende ydelser

Optimering af webløsningerne til søgemaskiner er en selvfølge i TYPO3

CMS er brugervenlighed og fleksibilitet

Hos TypoConsult er vi specialister i at implementere komplekse webløsninger. Vi implementerer det på TYPO3 CMS, da vi mener, at det er det stærkeste CMS på markedet.

Optimering til søgemaskiner i  TYPO3 CMS

Vores løsninger er teknisk optimeret til søgemaskiner (SEO management), og vi inddrager altid SEO management i vores uddannelse af redaktører.

Vi har en bred viden inden for SEO, og vi benytter årligt forskellige eksperter for at være opdateret på såvel det tekniske som det redaktionelle. Det store fokus indenfor SEO management er optimering til Google, og alle eksperterne indenfor området har forskellige tips og tricks til hvad der virker. Den grundlæggende optimering af indholdet forbliver dog den samme. Det sikrer vi ved, at redaktørerne bliver oplært, så det bliver en del af det redaktionelle arbejde med indholdet på et website.

SEO management er en del af overleveringen

Når vi overleverer en webløsning til en kunde og uddanner redaktørerne, så er SEO management altid en del af uddannelsen. Efter overdragelsen tjekker vi løbende op på redaktørernes SEO arbejde, så vi sikrer at det bliver gjort og at det bliver gjort rigtigt.

Certificeret i Google

Vores SEO optimering er primært rettet mod Google, men den er i lige så høj grad optimeret til andre søgemaskiner. Vi har udviklere som er uddannet i Googles produkter, så vi sikrer at løsningen bliver implementeret efter de rette forskrifter.

Gå til toppen af siden
BUZZ
 
 
Med TYPO3
gør vi CMS let